Twin Sheet

Packline Twin Sheet

Packline er i dag en produsent som tilbyr takbokser i plast og glassfiber. Med lansering av NX-serien, vil vi utvide utvalget ytterligere med et nytt alternativ – Twin Sheet. Packline er da først i verden til å levere et Twin Sheet produkt av denne størrelsen. Dette gjør NX-serien til ikke bare en unik takboks, men til et helt unikt konsept.

Twin Sheet er en ny produksjonsmetode som ved hjelp av avansert teknologi kan både vakuumforme og sveise sammen to plastskiver til en enhet. Dette betyr at produktet blir ekstremt sterk, uten å måtte bruke mer materiale.

Fordeler

• Gir en mer stabil og sikrere takboks

• Styrken ligger i bygging og ikke i mengden av materialet som brukes. Takboksen er ekstremt lett i forhold til hva som ville være nødvendig for å oppnå de samme kvalitetene i en tradisjonell plastboks.

• Stabiliteten av materialet gjør det mulig å designe boksen uten å måtte ta hensyn til profiler, kanter og lignende som normalt må integreres i designet for å gjøre det så stabilt som mulig. Det har også gjort at NX boksen har et helt unikt design.

• Allerede i utformingen så sveises og støpes festepunkter inn i boksen. Dette betyr at lås, lift-off system og sikkerhetsfunksjoner bli mer integrert i takboksen. Stabiliteten vil vare mye lenger enn i en tradisjonell plastboks.

• Siden både maskiner og verktøy er av den aller nyeste teknologi, får vi også en overflate som er bedre enn noe vi har sett før. Prosessen sikrer at boksens topp vil være like glatt som bilens lakk.

• Stabiliteten og styrken som vi får avTwin Sheet gjør boksen sikrere enn en tradisjonell takboks. Risikoen for at lasten skal være i stand til å komme ut av boksen om en kollisjon oppstår, er betydelig redusert da vi har forsterket takboksen med “Safe Nose”.

Hvordan fungerer Twin Sheet?

twin-sheet_small

Den beste opplevelsen av hva Twin Sheet egentlig betyr får du ved å selv prøve å kjøre med en NX-boks, for å oppleve stabiliteten.

Men for å prøve å beskrive hvorfor forskjellen er så enestående; Tenk deg at du holder en plastplate på 6 mm i hånden. Denne vil du alltid være i stand til å vri og bøye på. Har vi da et par langsgående profiler på platen, blir det straks mye vanskeligere å vri og bøye den.
Om du forestiller deg i stedet at plastplaten består av to 3 mm plater som er sveiset sammen, får vi en styrke fra både profilen og dobbeltplaten som blir stiv i alle retninger.