Om Packline

Det finnes ett varemerke som for stadig flere har blitt synonymt med begrepet takboks – Packline. Vi tror at det er en enkel forklaring, design.

Samarbeid med bilindustrien

Packline takbokser er helt enkelt den perfekte kombinasjon mellom form og funksjon. En takboks som harmonerer med bilens linjer. Packline kan få enhver bil til å øke bagasjeplassen uten å forandre bilens form og funksjon vesentlig. Dette er et resultat av vårt løpende samarbeid med bilindustrien for å integrere våre tak-bokser med de nyeste bildesign. Det er også resultatet av vår rene linjeføring, og det faktum at vi arbeider med ett eneste produkt – takbokser – og at vi har ambisjon om å ta fram verdens lekreste, mest funksjonelle og elegante utvalg.

The Mother of all Boxes

For å lykkes med en slik oppgave, har vi både utviklet de mest linjelekre bokser som passer både til bilens design og bileierens livsstil. Vi har også utviklet en serie takbokser hvor bagasjevolum og kapasitet har stått sentralt, uten å gi avkall på estetiske og aerodynamiske verdier. En takboks til ethvert behov – helt enkelt.
Ett bevis for at vi har lykkes er det faktum at vi i Packline i dag produserer verdens mest solgte glassfiberbokser. Og, ikke minst, at Packline for stadig flere mennesker har blitt synonymt med begrepet takboks – The Mother of all Boxes.

Packline® er en del av selskapet HTS Hans Torgersen og sønn AS

Packline® er en del av selskapet HTS Hans Torgersen og sønn AS. Selskapet er kjent for merkenavn som Besafe bilstoler, Voksi vognposer, Etto hjelmer og Hamax sykkelseter, sykkeltraller og akebrett.