Om Packline

Packline er en av verdens mest kjente produsenter av takbokser. I mer enn 40 år har vi utviklet de sikreste og mest innovative takboksene på markedet. Vårt fokus på aerodynamikk og design sikrer at våre takbokser passer perfekt på dagens nye biler. Takboksene er støysvake og påvirker bilens forbruk av drivstoff eller strøm i liten grad. 

Å reise på eventyr fører ofte til et behov for å transportere sportsutstyr. Vi har aldri vært mer glad i naturen, enten det er å bestige en fjelltopp med randoneeski, finne nye hemmelige fiskevann, eller sykle innover høyfjellet. Vi har laget produkter som gir deg trygghet på denne reisen, og plass til det du ønsker å ha med deg på tur. 

Takbokser siden 70-tallet 

Packlines eventyr startet i Sverige på 70-tallet, og i 1982 ble verdens første takboks i glassfiber lansert – Packline Original. Samtidig ble det utviklet takbokser i HTS, og den første takboksen ble lansert i Norge i 1989. Siden 1995 har Packline vært et varemerke eid og utviklet hos HTS, og gjennom tiden har Packline blitt en ledende leverandør av takbokser til bil.

Sikkerhet

Dagens HTS Packline kjennetegnes gjennom fokus på skandinavisk design, og høyeste nivå av sikkerhet. Packline har vunnet både designutmerkelser og uavhengige krasjtester av våre produkter. Vi har også utviklet vår egen Packline Extreme Crash Test som overgår kravene i City Crash test, med påkjenninger på mer enn 15G.

Packline er en del av selskapet HTS Hans Torgersen og sønn AS

Fra 2019 har HTS Packline også vært distributør i Norden for bilutstyrsmerket Yakima. Dette sikrer at vi kan tilby markedets beste produkter for transport av alle typer fritidsutstyr.

Packline® er en del av selskapet HTS Hans Torgersen og sønn AS. Selskapet er kjent for merkenavn som Besafe bilstoler, Voksi vognposer, Etto hjelmer og Hamax sykkelseter, sykkeltraller og akebrett.