Packline NX Premium XL takboks

Mer plass til friluftsliv

Basert på Packlines prisbelønte takbokser lanserer vi nå seriene NX Premium XL og XL T med ekstra lange takbokser – den perfekte løsningen for skiferier og helgeeventyr.

Smelter inn i designen

Vi vet at for deg er en takboks mer enn bare ekstra bagasjeplass til ski og annet friluftsutstyr. Den er en del av bilen din og gjenspeiler din lidenskap for elegant design og sømløs funksjonalitet. Den ser så bra ut på bilen, at du kan ha den på året rundt.

Våre nye NX Premium XL-takbokser har alt du kan forvente av et Packline-produkt, fra tolags konstruksjon i glassfiberarmert polyester som følger bilens konturer, til “Safe Nose”-beskyttelse og det nye låsesystemet med trykknapp – og 10 års garanti.

Plass til de lengste skiene

Det som skiller våre nye takbokser fra andre, er lengden. Med en lengde på 220 cm har XL og XL T rikelig med plass til selv de lengste skiene. Så nå finnes det ingen grenser når du skal i bakken eller på et helgeeventyr.

Tunnelkonstruksjon

Den nye XL T-modellen har også en såkalt tunnelkonstruksjon, der lastestativet kan festes inne i boksen. Det gjør at XL T-boksen følger bilens konturer, og dermed reduserer vindstøy og minimerer drivstofforbruket. Men fremfor alt ser den lekker ut på bilen din.

Bager til takboksen

De tre nye takboksbagene gjør stilen komplett. Disse vanntette bagene i forsterket PVC er ideelle til oppbevaring av skistøvler og annet tilbehør. Legg dem i bagen og lukk glidelåsen, så holder du resten av utstyret tørt. Bagene på 30 og 60 liter passer perfekt i alle takbokser fra Packline, mens den største reisebagen på 90 liter er ideell når du er ute og reiser.

Packline takboks bag

Personlig preg

I likhet med alle takbokser fra Packline kan du tilpasse Packline NX Premium XL/XL T med et utvalg av kvalitetstilbehør, for eksempel kromlister, LED-lys og integrerte skiholdere. Vi kan til og med tilpasse fargen på takboksen til bilen din, og påføre firmalogo eller annen valgfri dekor på boksen.

Mer informasjon om vårt utvalg av innovativt tilbehør