Norsk design

Packline takbokser er utviklet og testet i tøffe norske forhold. Store temperaturforskjeller, påvirkning av salt, is og sol stiller store krav til kvaliteten på våre produkter. Vårt fokus på kontinuerlig utvikling og innovasjon, med norske krav som styring, sikrer verdens beste takbokser.

5 års garanti Packline

 

5 års garanti

Packlines fokus på kvalitet, både i konstruksjon, materialer og produksjon, gjør at vi kan gi hele 5 års garanti på våre nye takbokser. Det gir deg visshet om at din Packline takboks er akkurat slik den er ment å være – også om mange år. Alle bokser som er lakkert av Packline i bilens originalfarge har 3 års garanti på lakkeringen.

 

 

Spesialtilpasset til din bil

Flere av våre takbokser leveres som tunellvarianter. Her spesialtilpasser vi takboksen til din bilmodell, slik at den sitter tett på taket, og gir en optimal aerodynamisk effekt ved at takstativet går gjennom takboksen istedenfor at boksen ligger på takstativet.

 

 

Lakkering av takbokser

Alle våre takbokser i glassfiber, samt vår premium kompositt takboks NX Twin, leveres med lakkering som tilvalg. Dette gjør takboksen til prikken over i-en og glir designmessig perfekt sammen med din bil.