NX Summit

Mini Countryman - Packline NX Summit 7.jpg
Vi introdusere vår nye takboks, Packline NX Summit

Packline NX Summit representerer alt Packline står for; aerodynamisk, moderne design, høy sikkerhet og brukervennlighet.

Packline NX Summit sklir med sine rene linjer inn i den allerede svært populære NX-serien til Packline. Den får med andre ord et design tilpasset moderne bilers designspråk. Ikke bare skal det se bra ut og oppfattes som en integrert del av bilen, men design er også viktig for å optimalisere boksens aerodynamiske karakteristikk. Rekkevidde på bil skal opprettholdes så godt det går og plagsom vindstøy reduseres.

God funksjonalitet

Samtidig ser vi viktigheten av høy funksjonalitet og nettopp derfor har denne boksen en enklere åpne/lukke-mekanisme. Konstruksjonen av boksen er svært robust, som igjen medfører at lokket er enklere å lukke. Vi sverger til fronthengsling og gassdempere plassert så langt frem at innlasting fra begge sider og bakfra er mulig - samtidig!   

Bransjens sikreste takboks

Packline har alltid hevdet seg høyt oppe i uavhengige tester. Senest i januar i år fikk vi 1. og 2. plass med to modeller i en test utført  av NAF og svenske TestFakta. Vi har testet NX Summit etter samme og mye strengere parametre. Alle tester ble bestått med glans, og vi slipper NX Summit ut i markedet med visshet om at dette sannsynligvis er bransjens sikreste boks.